Bezpečnost potravin
8. 3. 2016

Informace Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského ze dne 4. 3. 2016.


8. 3. 2016

Rozdíl mezi nesnášenlivostí mléka a alergií na mléko.


7. 3. 2016

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 9. týdnu 2016: 29. 2. – 6. 3. 2016 (v češtině).


7. 3. 2016

Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami.


4. 3. 2016

Obnovení funkce zasílání zpráv emailem.


4. 3. 2016

Seminář se uskuteční v rámci tzv. potravinářských úterků v Klubu techniků na Novotného lávce v Praze dne 29. března 2016.


4. 3. 2016

Informace Hygienické stanice hl. m. Prahy ze dne 4. 3. 2016.


4. 3. 2016

Tisková zpráva SVS ze dne 4. 3. 2016.


3. 3. 2016

Informace SZIF k propagačním opatřením pro zemědělské produkty.


2. 3. 2016

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 8. týdnu 2016: 22. 2. – 28. 2. 2016 (v češtině).


1. 3. 2016

Tisková zpráva SZPI ze dne 29. 2. 2016.


29. 2. 2016

Tisková zpráva SVS ze dne 29. 2. 2016.


1 521 522 523 524 525 1 800