Bezpečnost potravin
22. 4. 2016

Seminář věnovaný především GMO se uskutečnil v rámci potravinářských úterků.


20. 4. 2016

Tisková zpráva SVS ze dne 20. 4. 2016.


20. 4. 2016

Informace Ministerstva zdravotnictví ze dne 19. 4. 2016.


19. 4. 2016

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 15. týdnu 2016: 11. 4. – 17. 4. 2016 (v češtině).


19. 4. 2016

Tisková zpráva SVS ze dne 19. 4. 2016.


18. 4. 2016

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 15. 4. 2016.


18. 4. 2016

Tisková zpráva SZPI ze dne 18. 4. 2016.


15. 4. 2016

Tisková zpráva SZPI ze dne 15. 4. 2016.


15. 4. 2016

Tisková zpráva SVS ze dne 14. 4. 2016.


15. 4. 2016

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 14. týdnu 2016: 4. 4. – 10. 4. 2016 (v češtině).


14. 4. 2016

Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami.


14. 4. 2016

Podle nejnovějších výzkumů způsobuje bakterie Xylella fastidiosa odumírání olivovníků na jihu Itálie.


1 516 517 518 519 520 1 800