Bezpečnost potravin
8. 7. 2016

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 26. týdnu 2016: 27. 6. – 3. 7. 2016 (v češtině).


8. 7. 2016

Veřejná zakázka EFSA (OC/EFSA/AFSCO/2016/01)


8. 7. 2016

Situace k 1. 7. 2016


8. 7. 2016

EFSA vydal stanovisko Vědeckého panelu pro kontaminanty k přítomnosti mikročástic a nanočástic plastů v potravinách, zejména v mořských plodech.


7. 7. 2016

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 25. týdnu 2016: 20. 6. – 26. 6. 2016 (v češtině).


7. 7. 2016

Příspěvek prof. RNDr. Zdeňka Opatrného, CSc. z Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy v Praze pro organizaci Biotrin.


7. 7. 2016

Tisková zpráva MZe ze dne 7. 7. 2016.


7. 7. 2016

Vědecký výbor EFSA publikoval své závěry


4. 7. 2016

Informační leták Centra zdraví, výživy a potravin SZÚ je zaměřený na bezpečné grilování a barbecue.


4. 7. 2016

Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami.


4. 7. 2016

Informace Poradenského centra Výživa dětí.


1. 7. 2016

Tisková zpráva SVS ze dne 30. 6. 2016.


1 505 506 507 508 509 1 800