Bezpečnost potravin
21. 9. 2016

Tisková zpráva SVS ze dne 21. 9. 2016.


20. 9. 2016

Tisková zpráva Potravinářské komory ČR ze dne 19. 9. 2016.


19. 9. 2016

SZÚ dokončuje studii zastoupení živin ve školních obědech.


16. 9. 2016

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 36. týdnu 2016: 5. 9. – 11. 9. 2016 (v češtině).


16. 9. 2016

Tisková zpráva SZPI ze dne 16. 9. 2016.


16. 9. 2016

Z důvodu zjištění nízkého výskytu bakterií s mezní hodnotou v pitné
vodě vyhlašují BVK pitnou vodu
z Brněnské vodárenské soustavy
za pitnou pouze po převaření.


16. 9. 2016

Informace Vědeckého panelu ANS o přehodnocení bezpečnosti potravinářského barviva oxidu titaničitého.


15. 9. 2016

Konference pořádaná Společností pro výživu se uskuteční 11. – 12. října v Pardubicích.


14. 9. 2016

Tisková zpráva SVS ze dne 14. 9. 2016.


14. 9. 2016

Informace SZÚ o epidemii probíhající od července 2015 v některých zemích EU/EEA.


14. 9. 2016

Odbor bezpečnosti potravin vydal Zprávu o výsledcích sledování a vyhodnocování cizorodých látek v potravních řetězcích v rezortu zemědělství v roce 2015.


13. 9. 2016

Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami.


1 497 498 499 500 501 1 800