Bezpečnost potravin
29. 6. 2017

Tisková zpráva SZPI ze dne 29. 6. 2017.


28. 6. 2017

Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami.


28. 6. 2017

Úřad EFSA nově hodnotil bezpečnost dusitanů a dusičnanů jako přídatných látek do potravin.


28. 6. 2017

Tisková zpráva ÚKZÚZ ze dne 28. 6. 2017.


28. 6. 2017

Informace o jahodách, jejich složení, uchovávání a správném výběru.


27. 6. 2017

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství a SVS ze dne 27. 6. 2017.


27. 6. 2017

6. kolo e-kurzů se konalo v termínu 1.10.2016 – 30.4.2017


26. 6. 2017

Nabídka kurzů pro PhD. studenty a další zájemce


26. 6. 2017

Termín pro zaslání komentářů: 15. září 2017


26. 6. 2017

Informace Ministerstva zdravotnictví ze dne 23. 6. 2017.


26. 6. 2017

Tisková zpráva ÚKZÚZ ze dne 22. 6. 2017.


26. 6. 2017

Konference Platformy pro reformulace se uskuteční 7. září 2017 v Praze.


1 458 459 460 461 462 1 799