Bezpečnost potravin
20. 12. 2017

Tisková zpráva SVS ze dne 20. 12. 2017.


20. 12. 2017

Informace HSHMP ze dne 20. 12. 2017.


19. 12. 2017

Tisková zpráva SZPI ze dne 19. 12. 2017.


19. 12. 2017

Organizace EFSA a ECHA vyzývají všechny zúčastněné strany, aby se do konce ledna 2018 vyjádřily k aktualizovanému návrhu textu.


19. 12. 2017

Informace organizace Biotrin o tzv. „zlatých bramborách“ se zvýšeným obsahem karotenoidů a xantofylů.


19. 12. 2017

Tisková zpráva SVS ze dne 19. 12. 2017.


19. 12. 2017

Tisková zpráva ÚKZÚZ ze dne 18. 12. 2017.


18. 12. 2017

Konference se uskuteční 30. – 31. 1. 2018 v Praze.


18. 12. 2017

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 18. 12. 2017.


18. 12. 2017

HSHMP uvádí osvědčená doporučení, jak lze prožít vánoční svátky v dobré kondici.


18. 12. 2017

Informace HSHMP ze dne 15. 12. 2017.


15. 12. 2017

Informace SVS ze dne 15. 12. 2017.


1 431 432 433 434 435 1 799