Bezpečnost potravin
29. 12. 2017

Informace organizace Biotrin o výzkumu genů kvasinek zodpovědných za chuť.


29. 12. 2017

Informace a doporučení Fóra zdravé výživy ke konzumaci alkoholu.


28. 12. 2017

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 51. týdnu 2017: 18. 12. – 24. 12. 2017 (v češtině).


28. 12. 2017

Tisková zpráva SZPI ze dne 23. 12. 2017.


28. 12. 2017

Informace Fóra zdravé výživy ke smažení a správnému výběru tuků.


28. 12. 2017

Tisková zpráva SVS ze dne 28. 12. 2017.


28. 12. 2017

Tisková zpráva HSHMP ze dne 28. 12. 2017.


27. 12. 2017

Informace Centra zdraví, výživy a potravin SZÚ o obsahu vitaminu D v mléku a mléčných výrobcích.


27. 12. 2017

Informace HSHMP ze dne 22. 12. 2017.


21. 12. 2017

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 50. týdnu 2017: 11. 12. – 17. 12. 2017 (v češtině).


20. 12. 2017

Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami.


20. 12. 2017

Informace SVS ze dne 20. 12. 2017.


1 430 431 432 433 434 1 799