Bezpečnost potravin
13. 3. 2018

Informace Ministerstva zemědělství ze dne 13. 3. 2018.


13. 3. 2018

Tisková zpráva ÚKZÚZ ze dne 12. 3. 2018.


12. 3. 2018

Informace Centra zdraví, výživy a potravin Státního zdravotního ústavu


12. 3. 2018

Česká technologická platforma pro ekologické zemědělství ve spolupráci s Bioinstitutem o.p.s. vydala publikaci Faremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství.


12. 3. 2018

Tento týden, tj. v týdnu od 12. do 18. března 2018 probíhá již pojedenácté celosvětová kampaň World Salt Awareness Week.


9. 3. 2018

Akce se koná v rámci potravinářských úterků dne 27. 3. 2018.


9. 3. 2018

Jednotlivé KHS provedly v období srpen – říjen 2017 cílený státní zdravotní dozor v zařízeních poskytujících stravovací služby.


9. 3. 2018

Informace Fóra zdravé výživy o triglyceridech, jež jsou rizikovými faktory aterosklerózy.


9. 3. 2018

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 9. týdnu 2018: 26. 2. – 4. 3. 2018 (v češtině).


9. 3. 2018

e-kurzy BTSF v roce 2018


8. 3. 2018

Tisková zpráva ÚKZÚZ ze dne 7. 3. 2018.


8. 3. 2018

Informace Centra zdraví, výživy a potravin Státního zdravotního ústavu


1 417 418 419 420 421 1 799