Bezpečnost potravin
14. 1. 2019

Informace Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského


14. 1. 2019

Úřad BfR radí spotřebitelům, jak co nejvíce snížit obsah solaninu v konzumovaných bramborách.


11. 1. 2019

Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami.


11. 1. 2019

Státní zemědělský intervenční fond informuje spotřebitele o kvalitních potravinách na webových stránkách akademiekvality.cz.


11. 1. 2019

Informace Poradenského centra „Výživa dětí“ o důležitosti pitného režimu pro kognitivní schopnosti dětí.


10. 1. 2019

Odborný seminář se koná 17. ledna 2019 ve Stříteži u Jihlavy.


10. 1. 2019

Informace portálu Gate2Biotech o finském výzkumu vakcíny, která má ochránit včely před závažnými mikrobiálními infekcemi.


10. 1. 2019

Příručka Státní zemědělské a potravinářské inspekce se základními doporučeními pro nákup potravin na internetu


9. 1. 2019

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 1. týdnu 2019: 31. 12. 2018 – 6. 1. 2019 (v češtině).


9. 1. 2019

Společnost pro výživu předkládá odborně podložené názory na problematiku mýtů o potravinách a výživě.


9. 1. 2019

Úřad EFSA hodnotil zdravotní rizika látek obecně známých jako perfluoroalkylované sloučeniny (PFAS).


8. 1. 2019

Informace organizace BIOTRIN


1 364 365 366 367 368 1 798