Bezpečnost potravin
3. 5. 2021

Série webinářů pořádaných k příležitosti Světového dne hygieny rukou


3. 5. 2021

SZPI zveřejnila pracovní verzi materiálu.


3. 5. 2021

Informace Mendelovy univerzity v Brně


30. 4. 2021

Termín pro přihlášení do výběrového řízení: 27. 5. 2021


30. 4. 2021

Výsledek kontroly SVS


30. 4. 2021

Tisková zpráva SVS


30. 4. 2021

Tisková zpráva SZPI


29. 4. 2021

PK ČR ve spolupráci se společností PEYTON legal advokátní kancelář předkládá přehled změn.


29. 4. 2021

Informace portálu Gate2Biotech


29. 4. 2021

Ministerstvo zemědělství zveřejnilo Zprávu o trhu s biopotravinami v ČR v roce 2019.


28. 4. 2021

Úřad EFSA vydal doporučení ke snížení rizika zavlečení viru AMP do chovů prasat.


28. 4. 2021

Nový nástroj úřadu EFSA umožní dodavatelům potravin snazší rozhodování, jak informovat spotřebitele o skladování potravin a časových limitech spotřeby.


1 208 209 210 211 212 1 793