Bezpečnost potravin
11. 5. 2021

GP/EFSA/PREV/2021/01. Termín pro zaslání návrhů je 17. června 2021


11. 5. 2021

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství


11. 5. 2021

Informace organizace BIOTRIN


10. 5. 2021

Zpráva Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského


10. 5. 2021

Vědci z Parazitologického ústavu BC AV se snaží vyvrátit desinformace uváděné na tzv. „antiparazitárních“ doplňcích stravy.


10. 5. 2021

Tisková zpráva SZPI


7. 5. 2021

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 17. týdnu 2021: 26. 4. – 2. 5. 2021 (v češtině).


7. 5. 2021

SZÚ připravil kreativní kampaň pro děti MŠ a 1. stupně ZŠ.


7. 5. 2021

Ref. GP/EFSA/DATA/2021/01. Termín pro zaslání návrhů je 25. června 2021


6. 5. 2021

Dodržování správných zásad hygieny rukou hraje stěžejní roli v předcházení infekčním onemocněním.


6. 5. 2021

EFSA publikoval aktualizované hodnocení bezpečnosti potravinářské přídatné látky E171.


6. 5. 2021

Konference se bude konat 21. – 24. 6. 2022.


1 206 207 208 209 210 1 793