Bezpečnost potravin
1. 3. 2001

riziko BSE především z mozku, nikoli ze svaloviny, testovací metody


24. 2. 2001

hygienická stanice Brno, chromatograf, pitná voda, stanovení bromičnanů


24. 2. 2001

sýry, švýcarský ementál, potravinářské normy USA


23. 2. 2001

HACCP, systém kritických bodů, Švýcarsko, návod, schémata


23. 2. 2001

HACCP, systém kritických bodů, Švýcarsko, návod, schémata


22. 2. 2001

certifikát kvality ISO 9002:1994, Považský cukrovar, Trnavský cukrovar


22. 2. 2001

Maillardova reakce, mutagenita cukrů


17. 2. 2001

snižování bakteriální kontaminace, osušování rukou  horkým vzduchem, resp.papírovými ručníky, křížová infekce, duální systém


17. 2. 2001

kontrola surovin pro výrobu želatiny, specifikace rizikových materiálů, doporučení  SSC při EU


8. 2. 2001

ekonomika , mlékárny, jakost výrobků, export


30. 11. 2000

Jednodenní seminář proběhne 12.3. a 19.3. 2009.


30. 11. 2000

Omezení vlhkosti masa v celém výrobním procesu včetně balení a skladování.


1 1 783 1 784 1 785 1 786