Bezpečnost potravin
16. 10. 2002

součásti obalu indikátory teploty, obsahu kyslíku, obsahu oxidu uhličitého, aplikace v USA, Francii, Holandsku


16. 10. 2002

součásti obalu indikátory teploty, obsahu kyslíku, obsahu oxidu uhličitého, aplikace v USA, Francii, Holandsku


16. 10. 2002

konzumace syrových klíčků tolice vojtěšky (alfalfa) a fazolí mungo, E.coli, rizikové skupiny konzumentů, opatření producentů zajišťující nezávadnost klíčků


16. 10. 2002

konzumace syrových klíčků tolice vojtěšky (alfalfa) a fazolí mungo, E.coli, rizikové skupiny konzumentů, opatření producentů zajišťující nezávadnost klíčků


15. 10. 2002

rizika z potravin, Bacillus cereus, emetický toxin, mikrobiální kontaminace, otrava z rýže a cereálních výrobků, teplota skladování tepelně opracované rýže


15. 10. 2002

rizika z potravin, Bacillus cereus, emetický toxin, mikrobiální kontaminace, otrava z rýže a cereálních výrobků, teplota skladování tepelně opracované rýže


14. 10. 2002

fytoestrogeny, neplodnost, sexuální vývoj, bezpečnost potravin, riziko z potravin, funkce štítné žlázy


12. 10. 2002

vrozené vady páteře u novorozenců, zabránění  akumulaci homocysteinu, který je rizikovým faktorem pro vznik srdečních onemocnění a mrtvice, doporučený dostatečný přívod všech vitaminů skupiny B


11. 10. 2002

30.10. 2002, firmy, workshop pro dodavatele výrobků a služeb, spolupráce na odstraňování následků povodní


11. 10. 2002

výrazné snížení těhotenských nevolností v prvnch třech měsících, šťáva z organicky pěstovaného zázvoru, denně 1 g zázvoru v několika dávkách


11. 10. 2002

Spolkový institut pro ochranu spotřebitele a veterinární medicínu, SRN, látky obsažené v koření, rakovina, mezní dávka není známa


11. 10. 2002

11.–12. září 2002, Kodaň, obezita u dospělých a dětí, vliv obezity na výskyt chorob, sborník z konference, Mezinárodní asociace pro studium obezity, Evropská asociace pro studium obezity, Evropský kongres o obezitě v r.2003


1 1 744 1 745 1 746 1 747 1 748 1 789