škodlivé antibiotikum, škodlivé štěpné produkty, drůbež, Čína, nová metoda stanovení
vliv výživových doplňků: gingko biloba, ginseng, česnek, vitamin E, rybí olej a koenzym Q10 na ředění krve, společný účinek výživových doplňků a léků není dosud znám
bezpečnost potravin, chléb, křupavý chléb, různé typy bramborových výrobků
bezpečnost potravin, chléb, křupavý chléb, různé typy bramborových výrobků
funkční vlastnosti škrobu stejné jako u želatiny, zvyšování stability výrobku a zamezení jeho rozvrstvování, možnost výroby „na míru“, odpovídá požadavkům na košer, halal a vegetariánské výrobky
bezpečnost potravin, FAO, WHO, soustředění informací, diskusní fórum
antioxidační schopnosti lykopenu, nejlepším zdrojem lykopenu jsou zpracovaná rajčata a vodní melouny, snižování rizika srdečních onemocnění a rakoviny, nová kuchařka, pokrmy z rajčat
AACC, nová publikace, cereální věda a technologie, nutriční hodnota cereálií, celozrnné potraviny, požadavky spotřebitelů, legislativní otázky, zdravotní účinky, vývoj a výzkum v cereální oblasti
obsah cukru snížený o 50 %, náhrada 25 % cukru vlákninou, inulin a oligofruktóza společnosti Orafti, vláknina nové generace
výzkum provedený v Německu přináší nejnovější informace ohledně přenášení mykotoxinů, především ochratoxinu, a nebezpečí pro zdraví lidí
výzkum provedený v Německu přináší nejnovější informace ohledně přenášení mykotoxinů, především ochratoxinu, a nebezpečí pro zdraví lidí
spolupráce v oblasti veterinární mediciny přináší užitek při omezování a likvidaci nebezpečných nákaz a při zajišťování bezpečných potravin