Bezpečnost potravin
11. 2. 2022

On-line, 3. března 2022, 11:00 – 12:30 hod.


11. 2. 2022

Americký Úřad pro potraviny a léčiva (FDA) publikoval nové doporučení ke konzumaci ryb.


11. 2. 2022

Autorský článek publikovaný v časopise Zpravodaj pro školní a dietní stravování 1/2022


10. 2. 2022

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 5. týdnu 2022: 31. 1. – 6. 2. 2022 (v češtině).


10. 2. 2022

Seznam školení


10. 2. 2022

Autorský článek publikovaný v časopise Výživa a potraviny 1/2022.


10. 2. 2022

Společné hodnocení úřadu EFSA a střediska ECDC


10. 2. 2022

Informace Parazitologického ústavu BC AV ČR k neoprávněnému zneužití jmen a fotografií odborníků Parazitologického ústavu.


9. 2. 2022

Informace portálu Gate2Biotech


9. 2. 2022

Konference se uskuteční 16. února v prostorách Podnikatelského a inovačního centra a online.


9. 2. 2022

Tisková zpráva České federace potravinových bank


9. 2. 2022

Průzkum byl dosud největším šetřením pravosti kuchyňských bylin a koření z hlediska zúčastněných zemí a počtu analýz.


1 157 158 159 160 161 1 792