Bezpečnost potravin
14. 4. 2022

Informace o výzkumu na Mendelově univerzitě


13. 4. 2022

OC/EFSA/IDATA/2022/01. Termín pro podání nabídek: 15. 6. 2022


13. 4. 2022

OC/EFSA/ED/2022/03


13. 4. 2022

Přednáška se koná v rámci potravinářských úterků 26. dubna 2022 v Praze 1 na Novotného lávce.


13. 4. 2022

Tisková zpráva SZPI


13. 4. 2022

Tisková zpráva SVS


13. 4. 2022

27. – 30. září 2022, Terme Čatež, Slovinsko


12. 4. 2022

Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami


12. 4. 2022

Informace Centra zdraví, výživy a potravin SZÚ


12. 4. 2022

Aktualizovaná verze materiálu SZPI


12. 4. 2022

S okamžitou platností se stahují z českého a slovenského trhu veškeré výrobky uvedené na přiloženém seznamu.


12. 4. 2022

Rychlé hodnocení úřadu EFSA a ECDC


1 144 145 146 147 148 1 792