Bezpečnost potravin
5. 5. 2022

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 16. týdnu 2022: 18. 4. – 24. 4. 2022 (v češtině).


4. 5. 2022

Společnost pro výživu publikovala nový leták


4. 5. 2022

Tisková zpráva SZPI


4. 5. 2022

Odpovědi německého úřadu BfR na časté dotazy veřejnosti


3. 5. 2022

Zpráva ÚKZÚZ za rok 2021


3. 5. 2022

Tisková zpráva SOCR ČR a České federace potravinových bank


3. 5. 2022

Informace o výzkumu na Agronomické fakultě Mendelovy univerzity


2. 5. 2022

Fotografie výtvarných prací je možné zasílat do 31. května 2022.


2. 5. 2022

Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami


2. 5. 2022

Tisková zpráva SZPI


2. 5. 2022

Informace organizace BIOTRIN


29. 4. 2022

Výsledky z 6letého výzkumného projektu byly představeny 1. dubna 2022 na semináři VÚRV.


1 140 141 142 143 144 1 791