Bezpečnost potravin
24. 8. 2022

OC/EFSA/ED/2022/04. Termín pro předkládání nabídek: 22. listopadu 2022


24. 8. 2022

Konference se koná 29. září 2022.


23. 8. 2022

Seminář pro laickou spotřebitelskou i odbornou veřejnost se uskuteční 7. a 13. září 2022.


23. 8. 2022

Informace a doporučení Centra zdraví, výživy a potravin SZÚ


22. 8. 2022

Biologické centrum nabídne program o včelách a o biologické ochraně rostlin.


22. 8. 2022

Odborná konference se bude konat v pátek 26. 8. 2022 na Výstavišti v Českých Budějovicích.


22. 8. 2022

Konference se bude konat 15. 9. 2022 v Národní technické knihovně v Praze.


19. 8. 2022

Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami


19. 8. 2022

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF ve 32. týdnu 2022: 8. 8. – 14. 8. 2022 (v češtině).


19. 8. 2022

Nová publikace o půdě zdůrazňuje nutnost ochrany půdy a potřebu šetrného hospodaření.


19. 8. 2022

Tisková zpráva SVS


18. 8. 2022

Doporučení pro konzumaci omega 6 a omega 3 mastných kyselin


1 119 120 121 122 123 1 791