Bezpečnost potravin
22. 11. 2022

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství


22. 11. 2022

Tisková zpráva SVS


22. 11. 2022

K dispozici je finální program konference.


22. 11. 2022

Spotřebitelská organizace dTest testovala ochucené sušené hovězí maso – jerky.


22. 11. 2022

Přednáška se koná v rámci potravinářských úterků dne 29. 11. 2022.


21. 11. 2022

Informace organizace BIOTRIN


21. 11. 2022

Hygienická stanice hlavního města Prahy se připojuje k celosvětové kampani.


18. 11. 2022

GP/EFSA/PLANTS/2022/09; Termín pro předložení návrhů řešení: 27. 1. 2023


18. 11. 2022

Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami


18. 11. 2022

Informace organizace BIOTRIN


18. 11. 2022

Antimikrobiální rezistence představuje hrozbu pro lidi, zvířata, rostliny i životní prostředí.


18. 11. 2022

Tisková zpráva SZÚ


1 104 105 106 107 108 1 791