Bezpečnost potravin
22. 1. 2009

Přehled souvisejících legislativních dokumentů.


22. 1. 2009

Přehled ročních a víceletých programů eradikace, tlumení a sledování nákaz zvířat schválených Komisí.


22. 1. 2009

V Česku se bude prodávat první kefírové BIO mléko


22. 1. 2009

Američtí výzkumníci z kansaské státní university zkoumají, jak učinit ze sóji plodinu, která by nevbuzovala apetit mšice sójové do té míry, že by se pro ni stala nehostitelskou rostlinou.


21. 1. 2009

Mezinárodní mlékárenská konference, která se uskuteční ve dnech 24.–25. února 2009 v Melbern (Austrálie).


21. 1. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 20.1.2009.


21. 1. 2009

Škodlivé účinky dvou geneticky pozměněných odrůd kukuřice, jejichž registrační řízení bylo zastaveno, nebyly prokázány. Vědci naopak potvrdili dřívější pozitivní hodnocení bezpečnosti obou odrůd.


21. 1. 2009

Dnem 1. ledna 2009 vstoupilo v platnost nové nařízení Rady EU o ekologickém zemědělství 834/2007.


21. 1. 2009

List Potravinářské komory ČR


21. 1. 2009

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF ve 3. týdnu 2009: 12.–18.1.2009 (v češtině).


21. 1. 2009

Závěry studie, kterou 20. ledna v Bruselu představily  Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA) a Evropské středisko pro kontrolu a prevenci nemocí (ECDC).


21. 1. 2009

Vápník z nanonizovaného perlového prášku se lépe absorbuje a zadržuje v těle než z prášku mikronizovaného.


1 1 051 1 052 1 053 1 054 1 055 1 805