Bezpečnost potravin
10. 2. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 9.2.2009.


10. 2. 2009

Informace, kterou přinesl zpravodajský server iDNES.cz dne 9.2.2009.


10. 2. 2009

Nadměrný příjem vitaminu A z potravin živočišného původu je rizikem pro zdravotní stav kostí u starých osob.


10. 2. 2009

Složení týmu pro rok 2008/2009.


10. 2. 2009

Sborník prezentací z konference, která se uskutečnila ve dnech 16.–19. září 2007 v Aténách (Řecko).


10. 2. 2009

Pikolinová kyselina a její soli představují nový potenciální konzervační prostředek pro potraviny a kosmetické prostředky.


10. 2. 2009

Školení pro pracovníky potravinářských závodů, řetězců, stravovacích zařízení a spotřebitelů. Praha, 18.2.2009.


10. 2. 2009

Košťálová zelenina, především brokolice, květák a zelí, může pomoci proti nádorovému onemocnění.


10. 2. 2009

Diet Coke Plus nesmí uvádět: „je dobrým zdrojem niacinu, vitaminů B6 a B12, zinku a hořčíku“.


9. 2. 2009

Americká studie prokázala vliv konzumace mandlí na snížení malondialdehydu v plasmě a  izoprostanů v moči.


9. 2. 2009

Anotace stručného výtahu dokumentu.


9. 2. 2009

Úvodní konferencí v Trenčianských Teplicích byl v pátek zahájen projekt Státní zemědělské a potravinářské inspekce a její slovenské partnerské organizace Štátné veterinárne a potravinové správy.


1 1 039 1 040 1 041 1 042 1 043 1 804