Bezpečnost potravin
27. 4. 2009

Problematika prasečí chřipky v otázkách a odpovědích.


23. 4. 2009

Z trhu se stahuje po dvou šaržích čokolády Studentská pečeť hořká 200 g a Studentská pečeť mléčná 200 g.


23. 4. 2009

Stěžejní body, přednesené v závěru mezinárodní konference, která proběhla ve dnech 21. – 22. 4. 2009 v Kongresovém centru v Praze.


22. 4. 2009

Informační centrum bezpečnosti potravin ministerstva zemědělství zprovoznilo pro spotřebitele novou službu.


20. 4. 2009

Mezinárodní konference zaměřená na bezpečnost potravin „Potravinářský výzkum k podpoře vědecky založené přípravy právních předpisů: příležitosti pro producenty i spotřebitele“ se uskuteční ve dnech 21. a 22. dubna 2009 v Kongresovém centru Praha.


10. 4. 2009

Tisková zpráva společnosti AHOLD ze dne 9.4.2009.


1. 4. 2009

Tuto problematiku řeší nařízení Komise (ES) č. 206/2009 ze dne 5.3.2009.


31. 3. 2009

Tisková zpráva SZPI ze dne 31.3.2009.


17. 3. 2009

Tisková zpráva SZPI ze dne 17.3.2009.


17. 3. 2009

Tisková zpráva SZPI ze dne 17.3.2009.


16. 3. 2009

Aktivity Evropské komise v oblasti pesticidů. Databáze pesticidů schválených v EU.


16. 3. 2009

Tisková zpráva SZPI ze dne 13.3.2009.


1 39 40 41 42 43 52