Rádce školní jídelny díl 1., díl 2.
Vydáno: 5. 1. 2016
Autor: Státní zdravotní ústav
SZÚ vydal publikaci s přesným popisem Nutričních doporučení Ministerstva zdravotnictví ke spotřebnímu koši. Nyní byl doplněn Rádce školní jídelny 2 - Objektivní vedení spotřebního koše.
Publikace se jmenuje Rádce školní jídelny 1 a snaží se vysvětlit, jak sestavovat jídelníček pro zařízení školního stravování tak, aby byl dostatečně pestrý. Při sestavování jídelníčku dle Rádce školní jídelny 1 dojde k dostatečnému plnění spotřebního koše. Tato metodika Ministerstva zdravotnictví přispívá k plnění Národní strategie Zdraví 2020.
Publikaci si můžete stáhnout zde
Stáhněte si i Rádce školní jídelny 2 – Objektivní vedení spotřebního koše
Zdroj: Státní zdravotní ústav