Publikace pro spotřebitele
Informační centrum bezpečnosti potravin nabízí spotřebitelům nové publikace, které vydala Česká technologická platforma pro potraviny.
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství na základě dohody s pracovní skupinou pro bezpečnost potravin „České technologické platformy pro potraviny“ nabízí v omezeném množství publikaci od autora doc. Ing. Luboše Babičky, CSc. „Přídatné látky v potravinách„, která je určena spotřebitelům. Publikace byla vytištěna za finanční podpory Ministerstva zemědělství .
Informační centrum bezpečnosti potravin dále nabízí odborné veřejnosti „Příručku pro provozovatele potravinářských podniků„, která byla revidována a vydána koncem roku 2012.
Informační centrum bezpečnosti potravin rovněž (zdarma) publikace v omezeném počtu zasílá, stačí je objednat na e-mailové adrese olaf.deutsch@mze.cz. Zájemci si mohou publikace také osobně vyzvednout na Ministerstvu zemědělství (kontakt: Olaf Deutsch, tel.: 607 886 278).
Přílohy:
Přídatné látky v potravinách (pdf, 1,9 MB)
Příručka pro provozovatele potravinářských podniků (pdf, 1,3 MB)