Bezpečnost potravin
22. 6. 2009

Do 23.9 2009 lze podávat připomínky k návrhu zprávy SACN. Červené maso jako zdroj železa a kolorektální rakovina.


22. 6. 2009

Předmětem plnění veřejné zakázky jsou činnosti směřující k podpoře odbytu regionálních produktů ekologického zemědělství a k rozšíření uplatnění bioproduktů na trhu s potravinami.


22. 6. 2009

Podle německého stanoviska není třeba potraviny fortifikovat železem, dostatečný příjem (10 až 15 mg u dospělých) je zajištěn běžnou stravou a v případě deficitních skupin prostřednictvím pilulek¨.


20. 6. 2009

List Potravinářské komory ČR.


19. 6. 2009

Tisková zpráva MZe ze dne 19.6.2009.


19. 6. 2009

SZPI bude od příštího roku pravidelně zveřejňovat žebříček obchodních řetězců podle výsledků kontrol.


19. 6. 2009

List Potravinářké komory ČR.


19. 6. 2009

Světová cena za přínos v oblasti potravin byla udělena za vyšlechtění odrůd čiroku odolných vůči suchu a plevelu Striga.


19. 6. 2009

Online informace z výročního zasedání a výstavy výrobků Institutu potravinářských technologů v USA (červen 2009).


19. 6. 2009

Nový druh odborné akce zcela zaměřený na výzkum a inovace v oblasti výživy a zdraví.


18. 6. 2009

Databáze GM plodin, která byla vytvořena na základě workshopu organizovaného Evropskou komisí v listopadu 2008.


18. 6. 2009

Sborník prezentací z workshopu, který se uskutečnil v Bruselu dne 25.11.2008.


1 972 973 974 975 976 1 804