Bezpečnost potravin
22. 11. 2010

Odborný časopis pro výživu, výrobu potravin a obchod.


22. 11. 2010

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 46. týdnu 2010: 15.11.–21.11. 2010 (v češtině).


22. 11. 2010

Tisková zpráva SZPI ze dne 22.11. 2010.


22. 11. 2010

Podle FDA nepatří antioxidanty z čaje mezi nutričně významné složky, které mohou být ve spojení s termínem „obohaceno“. U zeleného čaje nelze použít zdravotní tvrzení, protože nelze popsat dávkování.


19. 11. 2010

List Potravinářské komory ČR.


19. 11. 2010

List Českého svazu zpracovatelů masa.


19. 11. 2010

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 19.11. 2010.


19. 11. 2010

V srpnu 2010 bylo v USA staženo z trhu 550 mil. vajec z produkce dvou farem v Iově. Zdrojem salmonely byla nejspíš kostní moučka v krmivu drůbeže.


18. 11. 2010

Informativní leták pro spotřebitele.


18. 11. 2010

Odborný časopis pro výživu, výrobu potravin a obchod.


18. 11. 2010

List potravinářské komory ČR.


18. 11. 2010

Kamejka rolní obsahuje velké množství kyseliny stearidonové, která je klíčovou substancí v biosyntéze nenasycených omega-3 mastných kyselin s dlouhým řetězcem.


1 822 823 824 825 826 1 803