Bezpečnost potravin
14. 6. 2012

Akce pořádaná ÚKZÚZ dne 12. 7. 2012.


14. 6. 2012

Identifikace a kvantifikace chemických sloučenin, které se uvolňují z plastových kojeneckých lahví.


13. 6. 2012

Termín: 3. července 2012


13. 6. 2012

Termín: 6. července 2012


13. 6. 2012

Termín: 12. července 2012


13. 6. 2012

Termín: 3. srpna 2012


13. 6. 2012

Projekty eSporing a eATrace se zaměřují na vytvoření infrastruktury pro elektronickou výměnu údajů týkajících se bezpečnosti v  potravinovém řetězci.


13. 6. 2012

Termín: 28. června 2012


13. 6. 2012

Termín: 29. června 2012


13. 6. 2012

Tisková zpráva SZPI ze dne 13. 6. 2012.


13. 6. 2012

Přehled postupu zpracování kávy a používaných senzorických a instrumentálních metod při hodnocení kvality.


12. 6. 2012

Přehled o výskytu rizikových skupin alkaloidů v potravinách, jejich fyziologické účinky, možná nebezpečí, právní podmínky a stanoviska úředních míst.


1 707 708 709 710 711 1 803