Bezpečnost potravin
18. 2. 2013

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 7. týdnu 2013: 11.2.–17.2. 2013 (v češtině).


15. 2. 2013

Internetový bulletin společnosti BIOTRIN.


15. 2. 2013

Informace Úřadu pro bezpečnost potravin (UK) ze dne 14. 2. 2013.


15. 2. 2013

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 15. 2. 2013.


14. 2. 2013

Tisková zpráva SRS ČR ze dne 13. 2. 2013.


14. 2. 2013

Odborná přednáška, která se koná v rámci potravinářských úterků dne 26. 2. 2013.


14. 2. 2013

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 14. 2. 2013.


14. 2. 2013

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 14. 2. 2013.


14. 2. 2013

Epidemiologická studie ukázala vyšší riziko vzniku astmatu, senné rýmy nebo alergické kožní vyrážky u dětí a mladistvých v důsledku časté konzumace fastfoodových produktů.


14. 2. 2013

Informační zpravodaj Společného výzkumného centra (JRC) Evropské komise.


14. 2. 2013

Publikace vydaná MZe hodnotí význam brambor pro výživu člověka.


13. 2. 2013

List Potravinářské komory ČR.


1 670 671 672 673 674 1 802