Bezpečnost potravin
5. 2. 2014

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 5. 2. 2014.


4. 2. 2014

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 5. týdnu 2014: 27. 1. – 2. 2. 2014 (v češtině).


4. 2. 2014

Tisková zpráva SZPI ze dne 4. 2. 2014.


4. 2. 2014

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 4. 2. 2014.


4. 2. 2014

Téma pro rok 2014: „Odhalte mýty o rakovině“


3. 2. 2014

Tisková zpráva SZPI ze dne 3. 2. 2014.


3. 2. 2014

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 4. týdnu 2014: 20. 1. – 26. 1. 2014 (v češtině).


3. 2. 2014

Chyba v překladu nařízení (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům se týká označování balících plynů.


31. 1. 2014

Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami.


31. 1. 2014

Mezinárodní potravinářský veletrh se uskuteční ve dnech 25.-28. 2. 2014 v Brně.


31. 1. 2014

Je důležité mít na paměti, že děti jsou stále ve vývinu a jejich tělo potřebuje dostatek všech základních živin a dalších látek.


30. 1. 2014

Kalendář nabízí vybrané domácí akce pořádané v oboru zemědělství, lesnictví, potravinářství a ekologie.


1 613 614 615 616 617 1 800