Informace organizace BIOTRIN ze dne 19. 2. 2016.
Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 7. týdnu 2016: 15. 2. – 21. 2. 2016 (v češtině).
Společnost pro výživu pořádá dne 6. 4. 2016 konferenci s podtitulem „Tuky taky, aneb v čem se mnozí mýlí.
Tisková zpráva SZPI ze dne 18. 2. 2016.
Tisková zpráva SVS ze dne 19. 2. 2016.
Tisková zpráva SZPI ze dne 18. 2. 2016.
Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 18. 2. 2016.
Informace Státního zdravotního ústavu k expozici populace nežádoucím trans-mastným kyselinám.
Vzhledem k tomu, že se používání palmového oleje v potravinářství stalo v poslední době velmi diskutovaným tématem, připravili jsme pro vás odpovědi na nejčastější otázky.
Vědci vyvinuli softwarový nástroj na hodnocení expozice velkého množství pesticidů.
Zvýšená konzumace ovoce a zeleniny má pravděpodobně pozitivní vliv na pocit spokojenosti a dobré duševní zdraví.
Odbor bezpečnosti potravin MZe vydal informační leták týkající se bezpečnosti geneticky modifikovaných potravin a krmiv.