Bezpečnost potravin
22. 2. 2016

Informace organizace BIOTRIN ze dne 19. 2. 2016.


22. 2. 2016

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 7. týdnu 2016: 15. 2. – 21. 2. 2016 (v češtině).


19. 2. 2016

Společnost pro výživu pořádá dne 6. 4. 2016 konferenci s podtitulem „Tuky taky, aneb v čem se mnozí mýlí.


19. 2. 2016

Tisková zpráva SZPI ze dne 18. 2. 2016.


19. 2. 2016

Tisková zpráva SVS ze dne 19. 2. 2016.


19. 2. 2016

Tisková zpráva SZPI ze dne 18. 2. 2016.


19. 2. 2016

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 18. 2. 2016.


19. 2. 2016

Informace Státního zdravotního ústavu k expozici populace nežádoucím trans-mastným kyselinám.


17. 2. 2016

Vzhledem k tomu, že se používání palmového oleje v potravinářství stalo v poslední době velmi diskutovaným tématem, připravili jsme pro vás odpovědi na nejčastější otázky.


17. 2. 2016

Vědci vyvinuli softwarový nástroj na hodnocení expozice velkého množství pesticidů.


16. 2. 2016

Zvýšená konzumace ovoce a zeleniny má pravděpodobně pozitivní vliv na pocit spokojenosti a dobré duševní zdraví.


16. 2. 2016

Odbor bezpečnosti potravin MZe vydal informační leták týkající se bezpečnosti geneticky modifikovaných potravin a krmiv.


1 523 524 525 526 527 1 800