Bezpečnost potravin
20. 3. 2017

Informace organizace Biotrin ze dne 13. 3. 2017.


20. 3. 2017

EFSA a ECDC hodnotily aktuální stav epidemie bakterie Salmonella.


17. 3. 2017

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 10. týdnu 2017: 6. 3. – 12. 3. 2017 (v češtině).


17. 3. 2017

Přehled nových předpisů z Úředního věstníku EU, souvisejících s potravinami.


17. 3. 2017

Odborníci úřadu EFSA hodnotili kontrolní opatření týkající se katarální horečky ovcí.


17. 3. 2017

Informace CZVP SZÚ ze dne 16. 3. 2017.


16. 3. 2017

Odborný seminář se uskuteční dne 7. dubna v Praze v hotelu Olšanka.


16. 3. 2017

Tisková zpráva SZPI ze dne 16. 3. 2017.


15. 3. 2017

Informace Ministerstva zdravotnictví ze dne 14. 3. 2017.


13. 3. 2017

Informace k 13. 3. 2017


13. 3. 2017

Informace SVS ze dne 13. 3. 2017.


13. 3. 2017

Informace SVS ze dne 13. 3. 2017.


1 475 476 477 478 479 1 799