Bezpečnost potravin
26. 7. 2017

Termín pro podání nabídek: 13. 10. 2017


26. 7. 2017

Termín pro podání nabídky: 25. 9. 2017


26. 7. 2017

Konzultace otevřené do konce září 2017


26. 7. 2017

Tisková zpráva SZPI ze dne 25. 7. 2017.


26. 7. 2017

Cílem soutěže PK ČR je podpora českých potravin a jejich výrobců a především vyzvednutí českých inovativních potravinářských výrobků.


25. 7. 2017

Informace SZÚ ze dne 21. 7. 2017.


25. 7. 2017

Informace SZÚ o průjmovém onemocnění způsobeném střevním parazitem kokcidií Cyklospora cayetanensis.


24. 7. 2017

Informace SZÚ ze dne 21. 7. 2017.


24. 7. 2017

Tisková zpráva SZIF ze dne 24. 7. 2017.


21. 7. 2017

Informace SVS ze dne 20. 7. 2017.


21. 7. 2017

Tisková zpráva SZPI ze dne 21. 7. 2017.


21. 7. 2017

Informace SVS ze dne 21. 7. 2017.


1 454 455 456 457 458 1 799