Termín pro podání nabídek: 13. 10. 2017
Termín pro podání nabídky: 25. 9. 2017
Konzultace otevřené do konce září 2017
Tisková zpráva SZPI ze dne 25. 7. 2017.
Cílem soutěže PK ČR je podpora českých potravin a jejich výrobců a především vyzvednutí českých inovativních potravinářských výrobků.
Informace SZÚ ze dne 21. 7. 2017.
Informace SZÚ o průjmovém onemocnění způsobeném střevním parazitem kokcidií Cyklospora cayetanensis.
Informace SZÚ ze dne 21. 7. 2017.
Tisková zpráva SZIF ze dne 24. 7. 2017.
Informace SVS ze dne 20. 7. 2017.
Tisková zpráva SZPI ze dne 21. 7. 2017.
Informace SVS ze dne 21. 7. 2017.