Bezpečnost potravin
25. 4. 2019

Tisková zpráva SVS ze dne 25. 4. 2019


25. 4. 2019

Informace HSHMP


24. 4. 2019

Japonským vědcům se podařilo pomocí editace genomu vyvinout druh rýže, který může zvýšit využití biomasy v biorafinačních procesech.


24. 4. 2019

Informace HSHMP ze dne 24. 4. 2019.


23. 4. 2019

Tisková zpráva SVS ze dne 22. 4. 2019.


23. 4. 2019

Informace HSHMP ze dne 18. 4. 2019.


23. 4. 2019

Tisková zpráva Ministerstva zemědělství ze dne 18. 4. 2019.


23. 4. 2019

Tisková zpráva SZPI ze dne 18. 4. 2019.


18. 4. 2019

Tisková zpráva ČZU, VÚVč a VÚRV


18. 4. 2019

Termín: 29. 5. 2019


18. 4. 2019

Informace HSHMP


17. 4. 2019

Informace KHS Středočeského kraje


1 345 346 347 348 349 1 798