Bezpečnost potravin
4. 9. 2019

Termín pro podání návrhů: 18. října 2019


4. 9. 2019

Informace Centra zdraví, výživy a potravin SZÚ


4. 9. 2019

Informace SVS


3. 9. 2019

Informace organizace dTest.


2. 9. 2019

Doporučení HSHMP týkající se nejen zdravých svačin


2. 9. 2019

Tisková zpráva SZPI ze dne 30. 8. 2019


2. 9. 2019

Informace organizace BIOTRIN


30. 8. 2019

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 34. týdnu 2019: 19. 8. – 25. 8. 2019 (v češtině).


30. 8. 2019

Konference se koná 1. a 2. října v Praze v budově SZÚ.


30. 8. 2019

Tisková informace Fóra zdravé výživy


29. 8. 2019

Informace HSHMP


28. 8. 2019

Konference se bude konat 8. a 9. října 2019


1 322 323 324 325 326 1 798