Agentura SAPARD, MZe ČR, ÚZPI, registrace subjektů – 4. kolo
Britský Úřad pro potravinové standardy (FSA) informoval, že dvě značky kukuřičné mouky byly staženy z prodeje po zjištění, že obsahují nezvykle vysoké množství mykotoxinu fumonisinu.
Agentura pro ochranu zdraví pro Anglii a Wales a Skotská referenční laboratoř pro salmonely informovaly, že v průběhu srpna bylo registrováno 60 potvrzených případů salmonelózy vyvolaných druhem Salmonella bareilly. S. bareilly je obvykle spojována s potravinami pocházejícími z Dálného východu.
Agentura pro ochranu zdraví pro Anglii a Wales a Skotská referenční laboratoř pro salmonely informovaly, že v průběhu srpna bylo registrováno 60 potvrzených případů salmonelózy vyvolaných druhem Salmonella bareilly. S. bareilly je obvykle spojována s potravinami pocházejícími z Dálného východu.
Agentura pro ochranu zdraví pro Anglii a Wales a Skotská referenční laboratoř pro salmonely informovaly, že v průběhu srpna bylo registrováno 60 potvrzených případů salmonelózy vyvolaných druhem Salmonella bareilly. S. bareilly je obvykle spojována s potravinami pocházejícími z Dálného východu.
Britský Úřad pro potravinové standardy (FSA) informoval, že dvě značky kukuřičné mouky byly staženy z prodeje po zjištění, že obsahují nezvykle vysoké množství mykotoxinu fumonisinu.
Autor: Craig Baylis
Kolektiv autorů
Autor: Vries, J. De
Autor: M. R. A. Morgan, C. J. Smith, P. A. Williams.
Výběr potravinářských předpisů z Věstníku EU.
Seminář konaný 4. 11. 2003 v přednáškovém sále Technologického centra AV ČR určený odborné veřejnosti a studentům informuje o aktivitách JRC v oblasti výzkumu zaměřeného na kvalitu a bezpečnost potravin.