Bezpečnost potravin
11. 9. 2003

Agentura SAPARD, MZe ČR, ÚZPI, registrace subjektů – 4. kolo


11. 9. 2003

Britský Úřad pro potravinové standardy (FSA) informoval, že dvě značky kukuřičné mouky byly staženy z prodeje po zjištění, že obsahují nezvykle vysoké množství mykotoxinu fumonisinu.


11. 9. 2003

Agentura pro ochranu zdraví pro Anglii a Wales a Skotská referenční laboratoř pro salmonely informovaly, že v průběhu srpna bylo registrováno 60 potvrzených případů salmonelózy vyvolaných druhem Salmonella bareilly. S. bareilly je obvykle spojována s potravinami pocházejícími z Dálného východu.


11. 9. 2003

Agentura pro ochranu zdraví pro Anglii a Wales a Skotská referenční laboratoř pro salmonely informovaly, že v průběhu srpna bylo registrováno 60 potvrzených případů salmonelózy vyvolaných druhem Salmonella bareilly. S. bareilly je obvykle spojována s potravinami pocházejícími z Dálného východu.


11. 9. 2003

Agentura pro ochranu zdraví pro Anglii a Wales a Skotská referenční laboratoř pro salmonely informovaly, že v průběhu srpna bylo registrováno 60 potvrzených případů salmonelózy vyvolaných druhem Salmonella bareilly. S. bareilly je obvykle spojována s potravinami pocházejícími z Dálného východu.


11. 9. 2003

Britský Úřad pro potravinové standardy (FSA) informoval, že dvě značky kukuřičné mouky byly staženy z prodeje po zjištění, že obsahují nezvykle vysoké množství mykotoxinu fumonisinu.


11. 9. 2003

Autor: Craig Baylis


11. 9. 2003

Kolektiv autorů


11. 9. 2003

Autor: Vries, J. De


11. 9. 2003

Autor: M. R. A. Morgan, C. J. Smith, P. A. Williams.


10. 9. 2003

Výběr potravinářských předpisů z Věstníku EU.


10. 9. 2003

Seminář konaný 4. 11. 2003 v přednáškovém sále Technologického centra AV ČR určený odborné veřejnosti a studentům informuje o aktivitách JRC v oblasti výzkumu zaměřeného na kvalitu a bezpečnost potravin.


1 1 654 1 655 1 656 1 657 1 658 1 789