Bezpečnost potravin
30. 12. 2003

Výzkumní pracovníci z Ústavu pro výzkum potravin v Norwichi ve Velké Británii vyvinuli technologii na přípravu virových enzymů lyzinů, které lze použít jako nástroj k detekci či destrukci některých alimentárních bakteriálních patogenů.


30. 12. 2003

Výzkumní pracovníci z Ústavu pro výzkum potravin v Norwichi ve Velké Británii vyvinuli technologii na přípravu virových enzymů lyzinů, které lze použít jako nástroj k detekci či destrukci některých alimentárních bakteriálních patogenů.


30. 12. 2003

Výzkumní pracovníci z Ústavu pro výzkum potravin v Norwichi ve Velké Británii vyvinuli technologii na přípravu virových enzymů lyzinů, které lze použít jako nástroj k detekci či destrukci některých alimentárních bakteriálních patogenů.


30. 12. 2003

Výzkumní pracovníci z Ústavu pro výzkum potravin v Norwichi ve Velké Británii vyvinuli technologii na přípravu virových enzymů lyzinů, které lze použít jako nástroj k detekci či destrukci některých alimentárních bakteriálních patogenů.


25. 12. 2003

Vyhláškou 355/2003/Sb., se mění vyhláška 89/2002/Sb. o ochraně proti zavlékání škodlivých organismů při dovozu, průvozu a vývozu rostlin, rostlinných produktů a proti jejich rozšiřování na území ČR a o soustavné rostlinolékařské kontrole.


25. 12. 2003

Vyhláškou 355/2003/Sb., se mění vyhláška 89/2002/Sb. o ochraně proti zavlékání škodlivých organismů při dovozu, průvozu a vývozu rostlin, rostlinných produktů a proti jejich rozšiřování na území ČR a o soustavné rostlinolékařské kontrole.


23. 12. 2003

Název on-line prezentace „Dodržuj  zásady zabezpečení zdravotní nezávadnosti potravin  a buď fit“.


23. 12. 2003

Název on-line prezentace „Dodržuj  zásady zabezpečení zdravotní nezávadnosti potravin  a buď fit“.


23. 12. 2003

EFSA bude sídlit v Parmě v Itálii. Bylo to rozhodnuto na zasedání Evropské rady 15. prosince.


22. 12. 2003

Přednáška Dr. Yuksela z University v Idaho, USA stručně a přehledně popisuje faktory, které ovlivňují růst, přežívání a likvidaci mikroorganismů v potravinách.


22. 12. 2003

Přednáška Dr. Yuksela z University v Idaho, USA stručně a přehledně popisuje faktory, které ovlivňují růst, přežívání a likvidaci mikroorganismů v potravinách.


19. 12. 2003

Přednáška v aplikaci PowerPoint se zaměřuje na globální aspekty problematiky zdravotní nezávadnosti potravin.


1 1 624 1 625 1 626 1 627 1 628 1 789