Bezpečnost potravin
5. 2. 2004

klikva, antioxidanty, snižování zdravotních rizik, mnohaletá studie


5. 2. 2004

Odborníci z Fakulty potravinářské a biochemické technologie při VŠCHT v Praze, Přírodovědecké fakulty MU v Brně, České sbírky mikroorganismů při Přírodovědecké fakultě UK v Praze a MU v Brně zpřístupnili na internetu  miniatlas mikroorganismů.


5. 2. 2004

Celkové množství, od vyšetřování od počátku roku 2001 činí dodneška 518 558 kusů. Sedm nemocných krav bylo starších než pět let, pouze dvě byly mladší – téměř čtyři roky.


5. 2. 2004

Přece jen pokrok v ochraně zvířat.Zpráva tiskového mluvčího Ing. J. Dubna


5. 2. 2004

Odborníci z Fakulty potravinářské a biochemické technologie při VŠCHT v Praze, Přírodovědecké fakulty MU v Brně, České sbírky mikroorganismů při Přírodovědecké fakultě UK v Praze a MU v Brně zpřístupnili na internetu  miniatlas mikroorganismů.


5. 2. 2004

Dne 18. března 2004 se bude v Londýně konat seminář na téma hygienická bezpečnost naklíčených semen.


5. 2. 2004

Seminář o problematice bezpečnosti potravin v průmyslu stravovacích služeb a v maloobchodu s potravinami se koná 16. 2. 2004 v Torontu v Kanadě.


5. 2. 2004

Zvýšený výskyt Crohnovy choroby může být podle francouzských badatelů spojen s rozvojem chladírenských skladů, mrazírenských zařízení a působení psychrotropních bakterií rodu Listeria spp. a Yersinia.


5. 2. 2004

Kanadský Výbor pro kontrolu potravin varuje spotřebitele před konzumací některých druhů snacků společnosti Fina Foods.


5. 2. 2004

Kanadský Výbor pro kontrolu potravin varuje spotřebitele před konzumací některých druhů snacků společnosti Fina Foods.


5. 2. 2004

Kanadský Úřad pro kontrolu potravin varuje spotřebitele s alergií na mléčný protein před konzumací hořké 70% organické čokolády značky Kaoka, dovážené z Francie.


5. 2. 2004

Kanadský Úřad pro kontrolu potravin varuje spotřebitele s alergií na mléčný protein před konzumací hořké 70% organické čokolády značky Kaoka, dovážené z Francie.


1 1 602 1 603 1 604 1 605 1 606 1 789