Bezpečnost potravin
25. 2. 2022

Informace švédského úřadu pro bezpečnost potravin


24. 2. 2022

Informace a doporučení anglického Úřadu pro potraviny (Food Standards Agency)


24. 2. 2022

Přidána aktualizovaná prezentace s přehledem nejvýznamnějších změn v legislativě související s EZ.


23. 2. 2022

Informace portálu Gate2Biotech


23. 2. 2022

Konference se bude konat 11. 3. 2022 v prostorách SZÚ a online.


23. 2. 2022

Souhrnná zpráva Organizace pro výživu a zemědělství OSN


23. 2. 2022

Informace o výzkumu vědců francouzského úřadu ANSES


22. 2. 2022

Informace Evropské komise


22. 2. 2022

Tisková zpráva SVS


22. 2. 2022

Informace organizace BIOTRIN


21. 2. 2022

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 7. týdnu 2022: 14. 2. – 20. 2. 2022 (v češtině).


21. 2. 2022

Informace francouzského úřadu ANSES


1 154 155 156 157 158 1 792