Bezpečnost potravin
19. 2. 2009

Vlastnosti teflonu a historie vzniku teflonového nádobí.


19. 2. 2009

Jaký je účel podávání doplňků stravy s obsahem biologicky účinných látek.


19. 2. 2009

Symposium se uskuteční ve Francii (Quimper) ve dnech 15.–17.6.2009.


18. 2. 2009

Přehled kontaktních míst, kde lze získat aktuální informace o výskytu ptačí chřipky ve světě, EU a ČR.


18. 2. 2009

Veletrh tzv. Slow Food se uskuteční ve Stuttgartu (Německo) ve dnech 2.–5.4.2009.


18. 2. 2009

Pracovní dokument Komise z prosince 2008. Zabývá se doplňky stravy jinými než vitaminy a minerální látky.


18. 2. 2009

Aby se systém třídění udržel, zaplatí výrobci potravin a nápojů více za likvidaci potravinářských obalů.


18. 2. 2009

Sborník prezentací z workshopu, který se uskutečnil ve dnech 5.–6.2.2009 v Bruselu (Belgie).


18. 2. 2009

Informace serveru iDNES.cz ze dne 18.2.2009 o testování vakcíny proti ptačí chřipce v ČR.


18. 2. 2009

Drůbeží maso má výborné dietetické vlastnosti a jeho konzumace je ze zdravotního hlediska velice pozitivní.


18. 2. 2009

V dubnu proběhne v Praze – Letňanech 1. mezinárodní veletrh potravinářských, obalových a tiskařských technologií FOR 3P.


17. 2. 2009

Orientační přehled výrobků notifikovaných systémem RASFF v 7. týdnu 2009: 9.–15.2.2009 (v češtině).


1 1 034 1 035 1 036 1 037 1 038 1 804