Bezpečnost potravin
12. 3. 2009

Důležitá je především vhodná strava, dostatek ovoce a zeleniny, velké množství tekutin a také procházky na sluníčku.


11. 3. 2009

Pro vysoký obsah dusičnanu stahuje společnost Hamé, a.s. výrobek z trhu.


11. 3. 2009

Tisková zpráva MZe ze dne 10.3.2009.


11. 3. 2009

Uskutečnila se 25.2.2009 a zaměřovala se na výživová a zdravotní tvrzení.


11. 3. 2009

Od 10.3.2009 se lze po dobu jednoho měsíce vyjadřovat ke stanovisku EFSA týkajícímu se nové GM bavlny GHB614.


11. 3. 2009

12. mezinárodní nápojový veletrh pro gastronomii proběhne 28.-30.4. 2009 na Výstavišti v Praze Holešovicích.


11. 3. 2009

Čím se liší shortening od margarinu a jeho výhody.


11. 3. 2009

Budoucnost Bt plodin je ohrožena vývojem rezistence hmyzu. V časopise Trends in Biotechnology je uveden přehled možných mechanismů rezistence a různých strategií, jak se s touto rezistencí vypořádat.


11. 3. 2009

Vzniku kokcidiózy u mladých telat je nutné předcházet metafylaktickou dávkou preparátu toltrazurilu.


11. 3. 2009

Úřad pro bezpečnost a kontrolu potravin v USA uvádí, za jakých podmínek lze potraviny s plísní ještě konzumovat.


11. 3. 2009

Tisková zpráva SVS ČR ze dne 10.3.2009.


11. 3. 2009

Vysoký příjem vody bohaté na minerální látky nebo chlorované vody se může projevit na zdraví.


1 1 022 1 023 1 024 1 025 1 026 1 804