Bezpečnost potravin
31. 3. 2009

Zasedání Správní rady Evropského úřadu pro bezpečnost potravin (EFSA) probíhá za účasti předsedkyně Správní rady Diány Bánáti, výkonné ředitelky úřadu Catherine Geslain Lanéelle a náměstka ministra zemědělství pro komodity Stanislava Kozáka zastupujícího předsednictví.


31. 3. 2009

Tisková zpráva SZPI ze dne 31.3.2009.


31. 3. 2009

Publikace ILSI Europe vydaná v roce 2009 k problematice hygieny ústní dutiny a zubů.


31. 3. 2009

Stanovisko EFSA vydané na základě pilotního projektu provedeného na Kypru.


31. 3. 2009

Jaké benefity přináší přídavek rostlinného tuku nebo náhrada mléčného tuku v potravině?


31. 3. 2009

Nařízení 182/2009/ES mění nařízení 1019/2002 o obchodních normách pro olivový olej. Od 1. 7. 2009 začnou platit změny týkající se označování původu a dalších ustanovení.


30. 3. 2009

Přehled za 9-11. týden 2009. 


30. 3. 2009

Otázky pro profesora Petra Pipka z Potravinářské fakulty VŠCHT v Praze.


30. 3. 2009

NAŘÍZENÍ VLÁDY č. 83/2009 Sb. ze dne 23. března 2009 o stanovení důsledků porušení podmíněnosti poskytování přímých podpor, ……


30. 3. 2009

Přehledová práce zaměřená na mykotoxiny: fusaproliferin, beauvericin, enniatiny a moniliformin.


30. 3. 2009

Obsah vybraných biologicky aktivních aminů v sýru s modrou plísní uvnitř.


30. 3. 2009

Přehled skríningových metod pro detekci reziduí veterinárních léčiv v syrovém kravském mléku.


1 1 012 1 013 1 014 1 015 1 016 1 804