Bezpečnost potravin
22. 4. 2009

Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA) nehodlá změnit své záporné stanovisko ve věci dovozu amerického hovězího produkovaného s pomocí růstových hormonů.


22. 4. 2009

Tisková zpráva MZe ze dne 22.4.2009.


22. 4. 2009

V současné době neexistuje žádný důkaz, který by potvrdil jednoznačné ochranné působení zeleniny proti rakovině. Účinky křížaté zeleniny.


22. 4. 2009

Tisková zpráva SVS ze dne 22. 4. 2009.


22. 4. 2009

Tisková zpráva SVS ze dne 22. 4. 2009.


22. 4. 2009

Funkční potraviny. Nařízení Evropské komise o výživových a zdravotních tvrzeních při označování potravin; nařízení o nových potravinách a o nových složkách potravin.


22. 4. 2009

Evropská unie se snaží přesvědčit Švýcarsko, aby také přijalo zákaz zkrmování kuchyňských zbytků a zbylých potravin hospodářským zvířatům.


21. 4. 2009

Tisková zpráva PK ČR ze dne 20.4.2009.


21. 4. 2009

Akutní referenční dávka skupiny saxitoxinů může být mnohonásobně překročena.


21. 4. 2009

Zelí je u nás tradicí. Kysané i čerstvé zelí má vysoký obsah vitaminů B, B12, C a K a mnoho pozitivních zdravotních účinků.


21. 4. 2009

Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou „Zpravodaj pro školní stravování“.


21. 4. 2009

Důležitá je kvalifikace a neustálé vzdělávání zaměstnanců. Dobře nastavený systém HACCP chrání provozovatele i zákazníky před kontaminací potravního řetězce.


1 1 001 1 002 1 003 1 004 1 005 1 804