Bezpečnost potravin
28. 4. 2009

Seriál článků (včetně videa) uveřejňovaných od roku 2009 na zpravodajském serveru iDNES.cz.


28. 4. 2009

V pondělí 27.4.2009 představí Heineken v Praze pivo v plastových 1,5 litrových láhvích.


28. 4. 2009

Belgický Úřad pro bezpečnost potravin zveřejnil obavy z možného překročení tolerovatelného množství olova (TDI = 3,6 μg/kg tělesné hmotnosti) a niklu (TDI = 5 μg/kg) při vypití tří a více šálků kávy.


28. 4. 2009

Sdělení EK k akvakultuře, které má podpořit růst a konkurenceschopnost tohoto odvětví.


28. 4. 2009

Italská inspirace pro české školy a firmy.


27. 4. 2009

Podle italských výzkumníků se může obsah antioxidantů v olivovém oleji za šest měsíců snížit až o 40 %.


27. 4. 2009

Podle ZMP trh s biopotravinami loni vzrostl přibližně o deset procent.


27. 4. 2009

Z doplňků a obohacených potravin hrozí překročení tolerovatelného množství zinku u dětí a při kumulovaném používání askorbanů hrozí riziko negativního vlivu na žaludek.


27. 4. 2009

Holandský kontrolní systém pro krmiva.


27. 4. 2009

Španělské ministerstvo zdravotnictví dnes potvrdilo případ nákazy novým typem prasečí chřipky u člověka.


27. 4. 2009

Pravidla pro zacházení s vedlejšími živočišnými produkty, které nejsou určeny k lidské spotřebě, budou v blízké budoucnosti v celé Evropské unii modernější a přesnější.


27. 4. 2009

Problematika prasečí chřipky v otázkách a odpovědích.


1 998 999 1 000 1 001 1 002 1 804