Nové publikace – Jak poznáme kvalitu?
Byly vydány nové publikace České technologické platformy pro potraviny: „Sýry a tvarohy“, „Chléb a pečivo“, „Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich“ v rámci edice Jak poznáme kvalitu?
Sdružení českých spotřebitelů, o.s. vydalo pro Českou technologickou platformu pro potraviny tři nové publikace v rámci edice „Jak poznáme kvalitu“.
Jak poznáme kvalitu? Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich (pdf, 1,6 MB)
Autor: Ing. Miloš Kavka (Vydalo © Sdružení českých spotřebitelů, o.s. pro Českou technologickou platformu pro potraviny, červenec 2013)
Jak poznáme kvalitu? Sýry a tvarohy (pdf, 3,1 MB)
Autoři: Ing. Oldřich Obermaier, CSc., Ing. Vladimír Čejna, Ph.D. (Vydalo © Sdružení českých spotřebitelů, o.s. pro Českou technologickou platformu pro potraviny, červenec 2013)
Jak poznáme kvalitu? Chléb a pečivo (pdf, 1,2 MB)
Autoři: Doc. Ing. Josef Příhoda CSc., Ing. Marcela Sluková, PhD., Ing. Jaromír Dřízal (Vydalo © Sdružení českých spotřebitelů, o.s. pro Českou technologickou platformu pro potraviny, srpen 2013)
Publikace jsou dostupné v elektronické podobě. Tištěné jsou k dispozici v sídle SČS, Budějovická 73, 140 00 Praha 4. V případě zájmu o tištěné publikace kontaktujte pí. Bergmanovou (tel.: 261263574).