Bezpečnost potravin

Nové publikace edice „Jak poznáme kvalitu?“

Vydáno: 14. 8. 2014
Autor: Česká technologická platforma pro potraviny, SČS

Sdružení českých spotřebitelů, o.s. vydalo pro Českou technologickou platformu pro potraviny 3 nové publikace edice „Jak poznáme kvalitu?“.

Nové publikace edice „Jak poznáme kvalitu?“ byly vydány za podpory Ministerstva zemědělství ČR v rámci priori­ty pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel při České technologické platformě pro potraviny.

Jak poznáme kvalitu? Vejce“, autor Ing. Barbora Boháčková, vydalo Sdružení českých spotřebitelů, o.s. pro Českou technologickou platformu pro potraviny, květen 2014

Jak poznáme kvalitu? Tuky a oleje“, autor Doc. Ing. Jiří Brát, CSc., vydalo Sdružení českých spotřebitelů, z. ú. pro Českou technologickou platformu pro potraviny, červen 2014

Jak poznáme kvalitu? Mléko a mléčné výrobky“, autor Ing. Jiří Kopáček, CSc., vydaly Sdružení českých spotřebitelů, z. ú. a Potravinařská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny, srpen 2014

Publikace jsou k dispozici v PDF formátu zde

Přílohy:

Zdroj:  Česká technologická platforma pro potraviny,
            Sdružení českých spotřebitelů, o.s.