Bezpečnost potravin

Zpráva o výsledcích plánované kontroly cizorodých látek v potravinách v roce 2021

Vydáno: 18. 3. 2022
Autor: SZPI

Zpráva SZPI

 

Státní zemědělská a potravinářská inspekce vydala „Zprávu o výsledcích plánované kontroly cizorodých látek v potravinách v roce 2021“.

Obsah

  1. Úvod

  2. Přehled zjištěných výsledků v roce 2021

2.1.       Dětská výživa
2.2.       Ovoce, zelenina, houby, skořápkové plody
2.3.       Brambory a výrobky z brambor
2.4.       Obilniny a výrobky z obilnin
2.5.       Pekařské výrobky
2.6.       Nápoje
2.7.       Masné a rybí výrobky
2.8.       Koření, káva, čaj
2.9.       Lihoviny
2.10.     Víno
2.11.     Oleje, olejnatá semena, luštěniny
2.12.     Ochucovadla
2.13.     Doplňky stravy
2.14.     Čokoláda, kakao
2.15.     Těstoviny
2.16.     Biopotraviny

  1. Závěr

  2. Přílohy

 

Přílohy

 

Zdroj: SZPI