Bezpečnost potravin

Zdraví, výživa a potraviny 2016 – fakta a výzvy

Vydáno: 7. 1. 2016
Autor: ICBP

Ve čtvrtek 21. ledna 2016 se v Praze uskuteční odborná konference iniciativy Vím, co jím a piju na téma "Zdraví, výživa a potraviny 2016 - fakta a výzvy".

Iniciativa Vím, co jím a piju zve na pátou odbornou konferenci, tentokrát na téma:

„Zdraví, výživa a potraviny 2016 – fakta a výzvy“

Registrace již spuštěna.

Počet míst je omezený a vázaný na registraci.
 

Kdy: čtvrtek 21. ledna 2016 , 10:00 – 15:30 hod 

KdeHotel Diplomat, Evropská 370/15, 160 00 Praha 6 – Dejvice

Podrobný program k dispozici zde.

Více informací o odborné konferenci zde.

Registrovat se můžete vyplněním jednoduchého registračního formuláře zde

Hlavní tematické okruhy odborné konference

  • Aktivity na podporu zdraví a primární prevence
  • Rizikové živiny ve výživě a jejich vliv na zdraví
  • Národní strategie Zdraví 2020
  • Kvalita a nutriční hodnota potravin
  • Možnosti inovací a reformulací receptur potravin s ohledem na rizikové živiny
  • Ozdravění výživy a aktivace pohybu na školách
  • Aktivity The Choices Programme a iniciativy Vím, co jím a piju
  • Výsledky spotřebitelského průzkumu
  • Zkušenosti a názory představitelů potravinářského průmyslu
  • Úspěšné strategie výrobců při podpoře zdravého životního stylu

Cílem konference je umožnit oborníkům výměnu  zkušeností a informací o novinkách v oboru a vytvořit vhodnou  platformu pro diskuzi nad  zvolenými tématy. Spolupráce, podpora a společné aktivity jsou při prosazování zásad zdravého životního stylu nezbytné. Mezi přednášejícími budou  zástupci  Ministerstva zdravotnictví ČR, Ministerstva školství  ČR, Státního zdravotního ústavu, Choices International Foundation a renomovaní odborníci z oblasti preventivního lékařství, potravinářských technologií a výživy.

Komu je setkání určeno?

  • výrobcům potravin
  • obchodníkům a distributorům potravin
  • zástupcům vzdělávacích institucí, zřizovatelům škol a provozovatelům hromadného či školního stravování
  • ředitelům škol
  • HORECA sektoru
  • oborovým svazům výrobců potravin
  • zástupcům vládních i nevládních institucí
  • odborné veřejnosti
  • zástupcům médií

Účast na odborném setkání není vázána na registrační poplatek.  
Registrace je nutná z důvodu omezeného počtu míst a platná po potvrzení ze strany iniciativy Vím, co jím a piju o.p.s.

Pro bližší informace kontaktujte:

Kateřinu Schöppovou, projektovou asistentku
k.schoppova@vimcojim.cz
725074363
 
nebo
ing. Lucii Gonzálezovou, ředitelku společnosti
l.gonzalez@vimcojim.cz