Bezpečnost potravin

XLVIII. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin „Ingrovy dny 2022“

Vydáno: 19. 1. 2022
Autor: MENDELU

Konference se bude konat ve středu 2. března 2022.

Dovolujeme si vás pozvat na XLVIII. Konferenci o jakosti potravin a potravinových surovin „Ingrovy dny 2022“, která je naplánována na středu 2. března 2022. 

Konference s mezinárodní účastí je určena pro odborníky z výroby, dozorových orgánů, vědeckých institucí a odborných společností.

Tradičně se společně s konferencí budou v první březnový týden konat i další doprovodné akce (Den s mlékem, Food Symposium, aj.).

 

 

  • Termín pro přihlášení k účasti je 11. února 2022 přes tento formulář
     

Pro informace o přihlášení na akci navštivte odkaz https://www.ingrovydny.af.mendelu.cz/prihlaska.

Bližší informace najdete na stránkách https://www.ingrovydny.af.mendelu.cz/ , které budou postupně aktualizovány. 

 

Kolektiv pořadatelských organizací:

  • Společnost pro výživu
  • Státní zemědělská a potravinářská inspekce
  • Potravinářská komora ČR a Česká technologická platforma pro potraviny

  

Zdroj: MENDELU