WFS: World of Food Science
Vydáno: 22. 9. 2010
Autor:
Volně přístupná elektronická publikace vydávaná IFT a IUFoST.
Institut potravinářských technologů (IFT) společně s Mezinárodní unií organizací působících v oblasti potravinářské vědy a technologie (IUFoST) vydávají e-publikaci pod názvem The World of Food Science. Jednotlivá vydání WFS se zaměřují na tyto problematiky:
vol. 2 (říjen 2007): Potraviny pro kosmické lety
vol. 3 (únor 2008): Bezpečnost potravin
vol. 4 (červenec 2008): Potravinářská nanotechnologie
vol. 5 (říjen 2008): Globální vývoj v potravinářské legislativě (standardech a nařízeních)
vol. 6 (březen 2009): Zabezpečení potravin
vol. 7 (červenec 2009): Potravinářská věda a technologie v regionech
vol. 3 (únor 2008): Bezpečnost potravin
vol. 4 (červenec 2008): Potravinářská nanotechnologie
vol. 5 (říjen 2008): Globální vývoj v potravinářské legislativě (standardech a nařízeních)
vol. 6 (březen 2009): Zabezpečení potravin
vol. 7 (červenec 2009): Potravinářská věda a technologie v regionech
vol. 8 (leden 2010): Obaly:
– Stav výzkumu bionanokompozitů v Koreji
– Aktivní a inteligentní obaly: perspektivní technologie v Thajsku
vol. 9 (květen 2010): Senzory/NPD (vývoj nových výrobků)/spotřebitelské vnímání
– Stav výzkumu bionanokompozitů v Koreji
– Aktivní a inteligentní obaly: perspektivní technologie v Thajsku
vol. 9 (květen 2010): Senzory/NPD (vývoj nových výrobků)/spotřebitelské vnímání
Zdroj: WFS