Bezpečnost potravin

Webinář: Safe food now for a healthy tomorrow

Vydáno: 7. 6. 2021
Autor: FAO, WHO

Webinář pořádaný organizací FAO a WHO se uskuteční 7. června v 13 hodin.

Webinář pořádá Organizace pro výživu a zemědělství Spojených národů (FAO) společně se Světovou zdravotnickou organizací (WHO) při příležitosti oslav Mezinárodního dne bezpečnosti potravin.

Webinář zahájí generální ředitel FAO pan QU Dongyu a generální ředitel WHO Tedrose Adhanoma Ghebreyesuse.

Celý webinář a diskusi povedou dvě hlavní odbornice (vědkyně) Dr. Elouafi (FAO) a Dr. Swaminathan (WHO), které vysvětlí vědecký základ iniciativ FAO a WHO v oblasti bezpečnosti potravin, zdůrazní některé činnosti v oblasti vědecké podpory, technického poradenství a rozvoje kapacit. Budou hovořit o významu letošního tématu Světového dne bezpečnosti potravin: „Safe food now for a healthy tomorrow.” Zodpoví otázky posluchačů.

Během webináře budou také sdíleny úspěchy v oblasti bezpečnosti potravin z celého světa, aby demonstrovali různé způsoby, jak se lidé z různých odvětví zabývají místními otázkami bezpečnosti potravin.

Webinář bude trvat 45 minut.

 

Zdroj: WHO